Lås upp Los Angeles med Christine

1 juni 2022

Lås upp Los Angeles med ChristineMed en stadsbefolkning på nästan 4 miljoner människor och ett rykte om mycket, mycket dålig trafik, kan Los Angeles vara skrämmande att navigera och känna sig hemma. Men på östsidan av Los Angeles i hennes grannskap Cypress Park, spenderar den lokala konstnären och mediastrategen Christine Mai Nguyen mindre tid i sin bil och mer tid för att fördjupa sig i sitt samhälle genom att ta sig till LA med cykel. 


 Oavsett om hon jobbar med sin keramik i sin studio på morgonen, går över Taylor Yard Bridge för lite eftermiddagsfika eller går ut till en DJ-spelning på kvällen, har cyklingen gjort att Christine kan bli mer i harmoni med sin egen ficka av Los Angeles. Vi åkte på en morgontur runt Cypress Park med Christine för att prata med henne om hennes kärlek till LA och hur cyklingen har hjälpt henne att låsa upp sin stad. 


Christine bär vår Heritage Collection-hjälm i So Silver. Shoppa hennes look.

TUSEN: Berätta lite om dig själv och vad du gör.            

Christine mai nguyenHej, jag heter Christine Mai Nguyen – nya mediastrateg och hobbyist baserad i Los Angeles. Jag älskar att utforska keramik, film, video och fotografi samt att DJ:a för att informera mitt arbete och hålla min inspiration skarp. 

 

T: Hur länge har du bott i LA och vad är det du älskar med det/gör det unikt?

CMN: Jag har varit i LA i 8 år och jag tror att det som håller mig här är balansen mellan arbete och privatliv jag har kunnat upprätthålla. Jag vet att jag är väldigt lyckligt lottad som är i den här positionen där mina hobbyer har blivit min inkomstström så jag försöker att inte ta det för givet. 
T: Berätta lite om ditt närområde. Vad gör den speciell?       

CMN: Jag älskar mitt kvarter! Det här är det första stället jag har bott där jag kan åka veckor utan att behöva använda min bil! Allt och alla finns inom cykel- eller gångavstånd. Det här är också första gången jag verkligen har ansträngt mig för att lära känna mina grannar och husdjur. Min grannes katt, Ollie, umgås med flera familjer och jag har turen att vara ett av hans stopp hela dagen.


T: Vilket råd har du till någon som vill använda sin bil mindre för att ta sig runt?

CMN: Planera din dag. Ta dig tid på morgonen att skriva ner alla dina planer och ärenden. Om du måste, försök att göra så lite stopp som möjligt. Uppenbarligen är allas liv så olika. Bara göra ditt bästa och ge dig själv tid.

Christine har på sig våra cykelhandskar i Little 5. Shoppa hennes look. 

T
Vilket råd har du till någon som vill använda sin bil mindre för att ta sig runt?


CMN: Du kan verkligen inte slå vädret i LA. Det verkar som att varje morgon är en annan möjlighet att rida!

T: Vad vill du att folk som inte är från LA ska veta om din stad? 

CMN: Varje stadsdel är så olika! Jag trodde att LA bara var Santa Monica. Inte särskilt lättillgängligt, att köra bil är stressande och man märker att det tar hårt på folket. Jag har kommit för att lära mig att njuta av varje stadsdel för deras olika egenheter; men om jag var tvungen att styra vänner i en riktning, skulle jag säga sikta på East LA. Det finns bara så mycket variation.        

Redo att åka med Christine? Kolla in några av hennes favoritställen i hennes stadsdel Cypress Park nedan.

  1. Taylor Yard Bridge – Det här har precis öppnat upp för allmänheten och det har varit så skönt att snabbt, enkelt och säkert kunna ta sig igenom stadsdelar.   
  2.  La Colombe – Jag har bestämt mig den morgonen för att dra över till Frogtown för att äta kaffe, det är dit jag skulle gå av bekvämlighetsskäl. Jag kom dit för tidigt så de var inte öppna än! 
  3.  Talade cykelcafé – Jag gillar att cykla med vänner eller familj här för en sen frukost eller lunch. 
  4.  Collage kaffe – Om jag bestämmer mig för att ta en cykeltur runt några stadsdelar i mitt område, finns det en väg jag gärna tar där jag bara tar högersvängar! Hur effektivt! Collage Coffee är min favoritbutik. De serverar med min keramik. Eftersom La Colombe inte var öppet ännu (gick upp för tidigt den morgonen) tog jag en slinga runt genom Atwater för att komma till Highland Park för min morgonbryggning. 
  5.  Tierra Caliente - Stannade här på väg hem för en frukostburrito! The Pottery Studio - Det är här jag har tillbringat det mesta av min tid. Jag gillar att komma in ett par timmar innan lunch och sedan komma tillbaka förnyad och redo att trimma. 
  6.  Bra hushållning – Jag DJ:ar varannan torsdag på Good Housekeeping. Endast vinylset så jag måste packa mina skivor ett par timmar i förväg.Hålla kontakten